Makelaar Pijnacker-Nootdorp

 

Waarom werken met Prinsenstad Makelaardij in Pijnacker-Nootdorp

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Pijnacker-Nootdorp. Wij bemiddelen bij verkopen, aankopen en verhuren van woningen. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren diensten op maat, werken kostenefficiënt en vragen een marktconform courtage. Wij zijn toegankelijk, werken transparant en voorzien klanten van praktische adviezen. Met onze servicegerichte persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving. 

Aankoopmakelaar Pijnacker-Nootdorp

Wanneer je een huis wilt kopen in Pijnacker-Nootdorp, overweeg dan met Prinsenstad Makelaardij in zee te gaan. Wij nemen je veel werk uit handen, geven degelijke en betrouwbare adviezen en helpen je graag en goed bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Prinsenstad Makelaardij kent de lokale markt en kan voor jou het verschil maken! Over het algemeen verdient een aankoopmakelaar zichzelf terug. Niet alleen wil je jouw droomwoning vinden, maar je wilt dit ook tegen een goede prijs. Prinsenstad Makelaardij zal jou hierbij helpen.

Verkoopmakelaar Pijnacker-Nootdorp

Bij het verkopen van een huis kom je voor belangrijke beslissingen te staan. Prinsenstad Makelaardij is betrokken, denkt met je mee, heeft lokale marktkennis en geeft een totaaladvies. Wij begeleiden je als makelaar in Pijnacker-Nootdorp graag vanaf ons kennismakingsgesprek tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. In ons full serviceconcept zijn alle reguliere makelaarswerkzaamheden inbegrepen.

Kosten makelaar Pijnacker-Nootdorp

Prinsenstad Makelaardij rekent met een marktconform courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van de courtage is afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden, de vraagprijs van de woning en jouw beeld over een eerlijke vergoeding voor onze dienstverlening. Kosten voor het maken van foto’s, video, inmeten van de woning, plattegronden tekenen, verkrijgen van een energielabel en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, zijn niet bij de courtage inbegrepen. De courtage wordt pas, na afloop van een geslaagde verkoopbemiddeling en overdracht van de woning, bij de notaris afgerekend. Vraag gerust naar onze marktconforme tarieven! 

Waardebepaling woning Pijnacker-Nootdorp

Een waardebepaling is een verklaring (offerte) van Prinsenstad Makelaardij waarin de marktwaarde van jouw woning wordt aangegeven. Voordat we een waarde afgeven, voeren we eerst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou in de woning. Tijdens dit adviesgesprek wordt de verkoopstrategie van de woning besproken, evenals de makelaarscourtage, de (opstart)kosten voor fotografie, het maken van plattegronden en het publiceren van de woning op Funda e.d. Daarna wordt er een verkoopadviesprijs afgegeven.

Wil je meer weten over onze dientverlening en/of de (over)waarde van je woning? Vul dan een contactformulier in. Prinsenstad Makelaardij neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bedrijfspanden

Nieuwbouwprojecten

Verkocht of verhuurd