Duurzaam Wonen naast het park - Ontdek CPO LeeuwenHoek in Nieuw Delft

Welkom bij CPO LeeuwenHoek, een actieve zelfbouwgroep met een gedeelde passie voor duurzaam bouwen.

Wij zijn verheugd je te laten weten dat ons bijzondere nieuwbouwproject in Nieuw Delft al voor 75% is gevuld, wat je meer zekerheid biedt over de voortgang van dit duurzame initiatief. Hier wordt een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd op een prachtige locatie aan de parkzijde. De LeeuwenHoek is de enige CPO die zich aan de parkzijde is gesitueerd. We bieden je de kans om deel uit te maken van een fijne groep die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Appartement 1

Modern Duurzaam WonenStap binnen in dit ruime appartement van ca. 100 m², waar comfortabel wonen in het groen op zijn best wordt belichaamd. Omgeven door groen aan de parkzijde en de collectieve tuin aan de andere zijde, is het appartement ruim voorzien van natuurlijk licht door de grote geveloppervlaktes. Dit is een serene oase te midden van een levendige stad.

Appartement 2

Riante en Groene StadsmaisonetteDeze riante maisonette van ca. 130 m² is een toevluchtsoord van luxe en rust. Geniet van de royale plafondhoogte van ca. 3,8 meter op de begane grond en de brede leefruimte verdeeld over twee verdiepingen, mogelijk met een eigen toegangsdeur naar de hofzijde. Hier woon je in perfecte harmonie, zonder concessies te doen aan comfort.

Appartementen 2a en 2b

Het is ook (nog) mogelijk om de maisonette in twee appartementen van ca. 70 m2 te splitsen. Elk appartement beschikt aan twee zijden over royale gevelopeningen, waardoor veel verschillende indelingen te realiseren zijn. Zie ook een voorbeeld indeling in de plaatjes.

Kenmerken die je niet wilt missen: 

• Hoge duurzaamheidsambitie voor een groen en toekomstgericht thuis • Actieve en betrokken bouwgroep met een gemeenschappelijke visie en aanpak • Uitstekende locatie op slechts 400 m loopafstand van het Delft Centraal Station • Rustige omgeving, omgeven door groen en toch dicht bij de sfeervolle binnenstad • Duurzame bouwmethode met hout voor een minimale ecologische voetafdruk • Gebruik van milieuvriendelijke materialen voor een gezonde leefomgeving en binnenklimaat.

Bij CPO LeeuwenHoek is onze missie om samen een milieubewuste en aangename woonomgeving te creëren, waar duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Trots streven we naar energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare bronnen. 

Elk appartement heeft zijn eigen karakter en je krijgt veel inspraak over de indeling en inrichting van de gemeenschappelijke ruimten, evenals de beslissingen die worden genomen binnen de bouwgroep. In deze fase kan elk huishouden ook de inhoud van hun appartement nog vrij indelen, zodat je jouw woondroom werkelijkheid kunt maken.De locatie biedt het beste van twee werelden: een rustige omgeving om te ontsnappen aan de drukte, en toch vlakbij alle voorzieningen die de bruisende binnenstad te bieden heeft.Aarzel niet om deze kans te grijpen om te wonen in een duurzaam en luxe appartement, omringd door groen en onderdeel te zijn van een sterke groep. 

Neem vandaag nog contact met ons op of download hier de verkoopinformatie en laat ons je droom van duurzaam wonen werkelijkheid maken.


Samen bouwen aan een duurzame toekomst - CPO LeeuwenHoek in Nieuw Delft.