Kosten bij verkopen, aankopen, verhuren of taxeren van een woning

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Delft en omgeving. Wij bemiddelen bij verkopen, aankopen en verhuren van woningen. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren diensten op maat, werken kostenefficiënt en vragen een marktconform courtage. Wij zijn toegankelijk, werken transparant en voorzien klanten van praktische adviezen. Met onze servicegerichte persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving. We nodigen je van harte uit aan de Buitenwatersloot 110 in Delft, dus maak een afspraak. Dan voeren we een vrijblijvend adviesgesprek onder het genot van een kop koffie of thee!

Kosten verkoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij rekent met een marktconform courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van de courtage is afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden, de vraagprijs van de woning en jouw beeld over een eerlijke vergoeding voor onze dienstverlening. Kosten voor het maken van foto’s, video, inmeten van de woning, plattegronden tekenen, verkrijgen van een energielabel en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, zijn niet bij de courtage inbegrepen. De courtage wordt pas, na afloop van een geslaagde verkoopbemiddeling en overdracht van de woning, bij de notaris afgerekend. 

Voor iedere verkoopdracht maken wij een afspraak op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces, vanaf het verstrekken van de opdracht tot bemiddeling tot en met de aankoop van een woning. Dit doen we voor een vast courtage van €2.050,-. Wij vragen een aanbetaling van 20% van de hoofdsom. De rest van de courtage wordt na afloop van een geslaagde aankoopbemiddeling en tijdens overdracht van de woning bij de notaris verrekend. 

Voor bijzondere aankoopopdrachten maken wij een prijsafspraak op maat. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van uw woning(en). Wij hanteren voor particulieren een courtage vanaf € 1.250, - per object. De opstartkosten voor het maken van foto’s, video, inmeten van de woning, plattegronden, verkrijgen van een energielabel en publiceren op Pararius, huurwoningen, e.d., zijn hierbij niet inbegrepen. De courtage wordt pas in rekening gebracht na een geslaagde bemiddeling, dus nadat de overeenkomst met de huurders is ondertekend.

Kosten taxeren

Prinsenstad Makelaardij brengt voor een volledig NWWI gekeurd taxatierapport volgens het taxatiemodel 2023 een bedrag van € 695,00 in rekening. Dit is ongeacht of het een woning of een appartement betreft, of dat er tevens een toekomstige verbouwing in de taxatie moeten worden meegenomen. Validatiekosten van het NWWI en de BTW zijn hierbij inbegrepen.

Maatwerk

Prinsenstad Makelaardij rekent voor adviezen of werkzaamheden op maat, tenzij anders schriftelijk overeengekomen, met een tarief van € 100,00 inclusief BTW per uur.