Huurmakelaar

Op zoek naar een huurwoning?

Je zoekt een huurwoning en je bent er nog niet helemaal uit of het een appartement of een eengezinswoning moet worden? Hoeveel kamers heb je minimaal nodig? Welk bedrag kan je elke maand maximaal besteden en kom je in aanmerking voor huurtoeslag? Prinsenstad Makelaardij helpt je graag en goed bij jouw beslissing om te gaan huren.
Zomaar wat vragen waarbij Prinsenstad Makelaardij je kan helpen. Makelaars beschikken over een uitgebreid aanbod van huurwoningen. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kan Prinsenstad Makelaardij je bij de bezichtiging van een gedegen advies voorzien. Wij inspecteren het pand, leggen de onderhoudssituatie vast en beoordelen de servicekosten.

Een waterdicht huurcontract

Als je besluit vast staat, zorgt de Prinsenstad Makelaardij ervoor dat er een waterdicht huurcontract komt. Hierin staat duidelijk wat je rechten en plichten zijn. Zo kan je met een gerust hart je handtekening zetten. Voordat je de woning betrekt, checken wij of de woning en alle over te nemen zaken voldoen aan de eerder gemaakt afspraken.

NB: Wanneer je met Prinsenstad Makelaardij zaken doet, zullen wij nooit kosten bij de verhuurder in rekening brengen, maar alleen bij jou als huurder (opdrachtgever)!