Verhuurmakelaar

Professionele beleggers en vermogende particulieren besluiten regelmatig een deel van hun vermogen te investeren in één of meerdere woningen. Vaak als beleggingsobject en een alternatieve vorm van pensioen, maar soms ook voor een studerende zoon of dochter, met daarbij de mogelijkheid om kamers te verhuren voor extra inkomsten.

Verhuren (beleggen) en bijkomende zaken

Beleggen in onroerend goed is een alternatief voor sparen bij de Bank of beleggen op de Beurs. Er zijn echter zaken waar je rekening mee moet houden. Bij verhuur heb te maken met (gemeentelijke) wet- en regelgeving die, als zaken niet goed geregeld zijn, verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Er zijn verder praktische zaken waar je rekening mee moet houden, zoals wat mag ik rekenen aan huur en hoe kom ik aan betrouwbare huurders. Prinsenstad Makelaardij kan je hierbij helpen!

Wil je gaan verhuren, maar weet je niet zeker welke panden hiervoor in aanmerking komen en rendabel zijn? Ook hier kan Prinsenstad Makelaardij je bij helpen. Wij kunnen met het oog op verhuurd de woningmarkt scannen voor geschikte woningen, en jou helpen bij het aankooptraject van een beleggingspand. Uiteraard kunnen wij je, na aankoop van één of meerdere woningen, helpen bij het vinden van geschikte huurders.

Wat kun je van ons verwachten?

Prinsenstad Makelaardij levert full servicediensten aan de verhuurder die hiermee volledig ontzorgd wordt;

  • Wij zorgen ervoor dat je woning op verschillende platforms zoals op VBO, Funda, Pararius, Facebook en Instagram onder de aandacht gebracht wordt.
  • Wij verzorgen de bezichtigingen. 
  • Wij screenen en selecteren huurders binnen het kader van de WwFT.
  • Wij maken de huurovereenkomst op die voldoet aan de wettelijke eisen.
  • Wij zijn een vraagbaak op het gebied van de rechten en plichten van zowel huurder als verhuurder.

NB: Wanneer je met Prinsenstad Makelaardij werkt, zullen wij nooit kosten bij de huurder(s) in rekening brengen, maar alleen bij jou als verhuurder (opdrachtgever)!

 

------------------- 

Makelaar Den Haag

Makelaar Pijnacker-Nootdorp

Makelaar Den Hoorn

Makelaar Rijswijk