Aankoopmakelaar

Wanneer je een huis wilt kopen in Delft of omgeving, neem dan Prinsenstad Makelaardij in vertrouwen. Wij nemen je veel werk uit handen, geven degelijke en realistische adviezen en helpen je graag en goed bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Een aankoopmakelaar inschakelen is altijd verstandig

De vraag of je met een makelaar wilt werken, hangt af van wat je zelf wilt doen en/of je voldoende marktkennis hebt om het aankoopproces zelfstandig te doorlopen. 

Prinsenstad Makelaardij kent de lokale markt en kan voor jou het verschil maken! Over het algemeen verdient een aankoopmakelaar zichzelf terug. Niet alleen wil je jouw droomwoning vinden, maar je wilt dit ook tegen een goede prijs. Prinsenstad Makelaardij ontzorgt je tijdens het aankoopproces.

De bemiddelingsopdracht: van begin tot einde

Indien je overweegt om Prinsenstad Makelaardij bij de aankoop van een woning te betrekken, begint het aankoopproces met een vrijblijvend adviesgesprek op ons kantoor of via beeldbellen, en eindigt het aankoopproces met de eigendomsoverdracht van de woning bij de notaris. Wij nemen je dus mee in het gehele aankoopproces en nemen veel werk uit handen.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

 • (Mede) selecteren en beoordelen van het aanbod te koop staande woningen;
 • Bezichtigingen plannen en begeleiden;
 • Onderzoeken privaat- en publiekrechtelijke, bouwkundige en fiscale aspecten van de woning;
 • Biedingsstrategie voorstellen;
 • Onderhandelen met de verkopend makelaar;
 • Beoordelen koopovereenkomst;
 • Eventueel een taxateur inschakelen; 
 • Begeleiden bouwkundige inspectie;
 • Begeleiden eindinspectie woning;
 • Begeleiden eigendomsoverdracht bij de notaris.

Het voordeel van Prinsenstad Makelaardij

Als je een makelaar inschakelt, kies dan voor Prinsenstad Makelaardij. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO en leggen duidelijke afspraken met je vast. Denk hierbij aan de volgende zaken:

 • De werkzaamheden die Prinsenstad Makelaardij voor en met jou doet;
 • De termijn van de bemiddelingsovereenkomst;
 • De hoogte van de courtage en bijkomende kosten;
 • De kosten die wij rekenen als de opdracht wordt ingetrokken, voordat er een koop tot stand is gekomen;
 • Toepassing van de Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij.

Prinsenstad Makelaardij begrijpt jouw vraag

Als je naar een woning op zoek bent, wil je er natuurlijk als eerste bij zijn wanneer jouw droomhuis verschijnt. Het in de gaten houden van de markt kost echter veel tijd, en bovendien zijn er soms meer woningen beschikbaar dan je op huizensites kunt vinden. Dankzij ons netwerk weten wij soms al vóórdat iedereen het weet wanneer er een woning te koop komt. Echter, zodra je weet welk huis je wilt bezoeken, is het werk zeker nog niet gedaan.

In het biedingsproces is het voor de gemiddelde aspirant-koper moeilijk om met vertrouwen een goed bod uit te brengen. Wat is een woning namelijk waard? Dat is deels subjectief, maar deels ook gebaseerd op kennis van de markt. Je wilt natuurlijk geen bod uitbrengen dat veel hoger is dan nodig om te winnen. Wij kunnen jou, dankzij onze ervaring en kennis van de markt, helpen met het uitbrengen van een bod dat een grote kans van slagen heeft. 

Niet alleen de hoogte van het bod, maar ook de ontbindende voorwaarden zijn een belangrijk onderdeel van het biedingsproces. Bijvoorbeeld over de hoogte van de benodigde hypotheeksom in relatie tot de waarde van de woning of over het wel of niet uitvoeren van een bouwkundige inspectie binnen de bedenktermijn van de koopovereenkomst.

Klik HIER voor voorbeelden van woningen welke Prinsenstad Makelaardij de eerder heeft aangekocht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend aankoopadviesgesprek! 

------------------- 

Makelaar Den Haag

Makelaar Pijnacker-Nootdorp

Makelaar Den Hoorn

Makelaar Rijswijk