Kosten bij aankoop of verkoop van woning of pand

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Delft en omgeving. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, huur en verhuur van woningen en geven adviezen over het verduurzamen van uw woning. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren kwaliteit en dienstverlening op maat, werken kostenefficiënt en bieden een marktconform courtage. Met onze servicegerichte aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van jouw woning tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Dit voor een vast laag courtage van € 1.550,- . Dit bedrag wordt pas na een geslaagde bemiddeling en ontvangst van de sleutels bij de notaris, met je verrekend.

Kosten verkoopmakelaar

Wij bieden een concurrerend courtage van gemiddeld 1% over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden en ook van de hoogte van de vraagprijs van de woning. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk direct na opdracht in rekening gebracht. Het afgesproken courtage wordt pas verrekend bij de notaris, na een geslaagde verkoopopdracht.

Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement tot en met het ondertekenen van een huurovereenkomst en het in ontvangst nemen van de huissleutels. Wij hanteren een vast courtage van € 1000,- . Dit bedrag wordt pas na een geslaagde bemiddeling in rekening gebracht.

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt je graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van jouw woning. Wij hanteren een vast courtage van € 1000,- per object. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Pararius e.d., de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk en wel direct na opdracht in rekening gebracht. De afgesproken courtage wordt pas in rekening gebracht na een geslaagde bemiddeling, dus nadat de huurovereenkomst is ondertekend. Voor het beheer van vastgoed portefeuilles gelden andere tarieven. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Bekijk ook onze video

Werken tegen een scherp tarief!