Kosten bij aankoop of verkoop van woning of pand

Prinsenstad Makelaardij levert kwaliteit en full service dienstverlening op maat. Wij werken kostenefficiënt, bieden een laag courtage op basis van een No-Cure-No-Pay afspraak en geven een garantie op verkoop van jouw woning binnen 6 maanden na opdracht. Zo maken wij het verschil met andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt als je wilt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van jouw woning. Dit voor een vast laag courtage van € 1.500,- . Wij brengen € 300,00 opstartkosten in rekening. Dit bedrag wordt na een geslaagde bemiddeling op de totaalprijs in mindering gebracht. Maatwerk en bijbehorende tarieven zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Kosten verkoopmakelaar

Wij bieden een zeer concurrerend courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Funda e.d., de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk en direct na opdracht in rekening gebracht. Een courtage in combinatie met een incentive over een deel van de verkoopopbrengst is voor ons bespreekbaar. Voor alle prijsafspraken geldt, uitgezonderd de opstartkosten, het No-Cure-No-Pay principe!

Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt desgewenst het volledige proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement. Wij hanteren een courtage van één maand huur met een maximum van € 1000,-. Wij brengen € 300,00 opstartkosten in rekening. Dit bedrag wordt na een geslaagde bemiddeling op de totaalprijs in mindering gebracht.

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt je graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van jouw panden. Wij bieden scherpe tarieven. Vraag gerust om een offerte!

Bekijk ook onze video

Werken tegen een scherp tarief!

Notice: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/vhosts/100/293603/webspace/siteapps/WordPress-518138/htdocs/wp-includes/functions.php on line 4719