Kosten bij aankoop of verkoop van woning of pand

Prinsenstad Makelaardij levert kwaliteit en full service dienstverlening op maat. Wij werken kostenefficiënt, bieden een laag courtage op basis van een No-Cure-No-Pay afspraak en geven een garantie op verkoop van jouw woning binnen 6 maanden na opdracht. Zo maken wij het verschil met andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt volledig het proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van jouw woning voor een vaste lage prijs van € 1.490,- . Hiervoor geldt het No-Cure-No-Pay principe.

Het No-Cure-No-Pay principe houdt in dat wij kosten van begeleiding bij jou in rekening brengen, nadat onze inspanningen hebben geleid tot het passeren van de akte van levering bij de notaris.

Kosten verkoopmakelaar

De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten dienstverlening. In de regel kun je rekenen op een courtage van 1% over de verkoopopbrengst van jouw woning. Reguliere makelaarswerkzaamheden zijn bij de courtage inbegrepen. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Funda e.d., de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk in rekening gebracht. Een courtage in combinatie met een incentive over een deel van de verkoopopbrengst is voor ons bespreekbaar. Voor alle prijsafspraken, uitgezonderd de opstartkosten, geldt het No-Cure-No-Pay principe!

Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement. Wij hanteren een tarief van één maand huur met een maximum van € 990,00. Ook voor deze bemiddeling geldt het No-Cure-No-Pay principe.

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt je graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van jouw panden. Wij bieden zeer scherpe tarieven. Vraag ons gerust om een offerte!

Bekijk ook onze video

Werken tegen een scherp tarief!