Kosten bij aankoop of verkoop van woning of pand

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Delft en omgeving. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, huur en verhuur van woningen en geven adviezen over het verduurzamen van uw woning. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren kwaliteit en dienstverlening op maat, werken kostenefficiënt en bieden een marktconform courtage. Met onze servicegerichte aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van jouw woning. Dit voor een vast laag courtage van € 1.550,- . Dit bedrag wordt pas na een geslaagde bemiddeling en ontvangst van de sleutels bij de notaris, met je verrekend. Maatwerk is uiteraard ook bespreekbaar. Vraag gerust naar onze voordelige tarieven!

Kosten verkoopmakelaar

Wij bieden een zeer concurrerend courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden en ook van de hoogte van de vraagprijs van de woning. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk direct na opdracht in rekening gebracht. Voor alle prijsafspraken met betrekking tot verkoop geldt, uitgezonderd de opstartkosten, het No-Cure-No-Pay principe!

Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt desgewenst het volledige proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement. Wij hanteren een courtage van één maand huur met een maximum van € 1000,-. Dit bedrag wordt pas na een geslaagde bemiddeling in rekening bij je in rekening gebracht.

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt je graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van jouw pand(en). Wij hanteren een courtage van één maand huur met een maximum van € 1000,- per object. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Pararius e.d., de zogenaamde opstartkosten, worden afzonderlijk en wel direct na opdracht in rekening gebracht. Voor het beheer van vastgoed gelden afzonderlijke tarieven. Vraag gerust naar onze voordelige tarieven!

Bekijk ook onze video

Werken tegen een scherp tarief!