Kosten bij de verkoop, aankoop, verhuur of taxeren van een woning

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Delft en omgeving. Wij bemiddelen bij verkoop, aankoop en verhuur van woningen. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren kwaliteit en dienstverlening op maat, werken kostenefficiënt en bieden een marktconform courtage. Met onze servicegerichte en persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten verkoopmakelaar

Prinsenstad Makelaarij rekent met een marktconform courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van het courtage is afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden, de vraagprijs van de woning en jouw beeld over een eerlijke vergoeding voor onze dienstverlening. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden tekenen en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, zijn hierbij niet bij de courtage inbegrepen. De courtage wordt pas na afloop van een geslaagde verkoopbemiddeling en overdracht van de woning bij de notaris met jou afgerekend. 

Voor iedere verkoopdracht maken wij een afspraak op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van een woning. Vanaf 1 januari 2022 voor een vast courtage van € 1.800,- . De courtage wordt na afloop van een geslaagde aankoopbemiddeling en overdracht van de woning bij de notaris met jou of jullie afgerekend. 

Voor bijzondere aankoopopdrachten maken wij tariefafspraken op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van uw woning(en). Wij hanteren voor particulieren een courtage vanaf € 1.250,- per object. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Pararius, Huurwoningen, e.d., de zogenaamde opstartkosten, zijn hierbij niet inbegrepen. De courtage wordt pas in rekening gebracht na een geslaagde bemiddeling, dus nadat de overeenkomst met de huurders is ondertekend.

Kosten taxeren

Prinsenstad Makelaardij brengt voor een volledig taxatierapport volgens het taxatiemodel 2021 een bedrag van € 650,00 in rekening. Dit is ongeacht of het een woning betreft, een appartement of dat er tevens een verbouwing in de taxatie moeten worden meegenomen. Validatiekosten van het NWWI en de BTW zijn hierbij inbegrepen.

Maatwerk

Prinsenstad Makelaardij rekent voor adviezen of werkzaamheden op maat, tenzij anders schriftelijk overeengekomen, met een tarief van € 100,00 inclusief BTW per uur.