Verhuurmakelaar

Professionele beleggers en vermogende particulieren besluiten steeds vaker een tweede of derde woning te kopen. Vaak als alternatief voor een lage of zelfs negatieve rente op de bank, maar soms ook voor een studerende zoon of dochter en daarbij de mogelijkheid om kamers te verhuren voor extra inkomsten.

Verhuren (beleggen) en bijkomende zaken

Beleggen is onroerend goed is een alternatief voor sparen. Er zijn echter zaken waar je goed op moet letten. Bij verhuur heb te maken met (gemeentelijke) wet- en regelgeving die, als zaken niet goed geregeld zijn, verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Er zijn verder praktische zaken waar je rekening mee moet houden, zoals wat mag ik rekenen aan huur en hoe kom ik aan betrouwbare huurders. Prinsenstad Makelaardij wil je hier graag bij helpen!

Wat kun je van ons verwachten?

Prinsenstad Makelaardij levert full service diensten aan de verhuurder die hiermee volledig ontzorgd wordt.

  • Wij zorgen ervoor dat je woning op verschillende platforms zoals op VBO, Funda, Pararius, Facebook en Instagram onder de aandacht gebracht wordt.
  • Wij verzorgen de bezichtigingen. 
  • Wij screenen en selecteren huurders in het kader van de WwFT.
  • Wij maken de huurovereenkomst op die voldoet aan alle wettelijke standaarden.
  • Wij zijn een vraagbaak op het gebied van de rechten en plichten van zowel huurder als verhuurder.

NB: Wanneer je met Prinsenstad Makelaardij zaken doet, zullen wij nooit kosten bij de huurder(s) in rekening brengen, maar alleen bij jou als verhuurder (opdrachtgever)!