Kosten bij de verkoop, aankoop of verhuur van een woning

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Delft en omgeving. Wij bemiddelen bij verkoop, aankoop en verhuur van woningen. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars. Wij leveren kwaliteit en dienstverlening op maat, werken kostenefficiënt en bieden een marktconform courtage. Met onze servicegerichte aanpak onderscheiden wij ons van andere makelaars in Delft en omgeving.

Kosten verkoopmakelaar

Prinsenstad Makelaarij biedt een marktconform courtage over de verkoopopbrengst van de woning. De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten werkzaamheden en van de advies vraagprijs van de woning. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden tekenen en publiceren op Funda, de zogenaamde opstartkosten, zijn hierbij niet inbegrepen. De courtage wordt na afloop van een geslaagde verkoopbemiddeling bij de notaris verrekend.

Voor iedere verkoopdracht maken wij een tariefafspraak op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Kosten aankoopmakelaar  

Prinsenstad Makelaardij begeleidt het volledige proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van een woning. Dit voor een vast courtage van € 1.625,-  De courtage wordt na afloop van een geslaagde aankoopbemiddeling bij de notaris verrekend. 

Voor bijzondere aankoopopdrachten maken wij tariefafspraken op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!

Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van uw woning(en). Wij hanteren voor particulieren een vast courtage van € 1000,- per object. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van de woning, plattegronden maken en publiceren op Pararius, Huurwoningen, e.d., de zogenaamde opstartkosten, zijn hierbij niet inbegrepen. De courtage wordt in rekening gebracht na een geslaagde bemiddeling, dus nadat de huurovereenkomst is ondertekend. 

Voor het beheer van vastgoed portefeuilles maken wij tariefafspraken op maat. Vraag gerust naar onze voorwaarden!