Unique Selling Points

Unieke voordelen van werken met Prinsenstad Makelaardij

Frans van Rijn is eigenaar van Prinsenstad Makelaardij en een zelfstandig werkend VBO-makelaar/taxateur.

Dit zijn de voordelen:

Toegankelijk (flexibel)
= Je hebt altijd direct contact met de makelaar zelf: Frans van Rijn, de eigenaar/makelaar. Persoonlijker kan niet!
= Frans is een toegankelijke makelaar en je kunt direct en snel met hem schakelen. Als jouw beeld van de ideale woning die je zoekt verandert, beweegt Frans met je mee.
= Makelaar Frans kent jou en jouw woonwensen. Je bent geen (huis)nummer en geen abstracte klant in een dossier. Als je belt of mailt, hoeft Frans geen dossier in te kijken om te weten wie je bent en wat jouw (woon)status is.
= Heb je een dringende vraag of kan je echt alleen na werktijd of in het weekend de koopovereenkomst tekenen? Voor Frans is dat geen probleem. Prinsenstad Makelaardij biedt service, dus ook ‘s avonds en tijdens weekenden. Want als je een brandende vraag hebt, wil je liever geen voicemailbericht inspreken en wachten tot je later wordt teruggebeld.

Service gericht (maatwerk):
= Frans doet meer dan een doorsnee makelaar. Hij geeft (praktisch) advies en voorkomt valkuilen.
= Voor starters op de woningmarkt is er extra aandacht en tijd voor advies vooraf en tijdens bezichtigingen.
= Frans handelt snel als het moet en geeft je tijd en ruimte als jij die nodig hebt. Hij zet graag die extra stap voor je. Frans bekijkt de woningmarkt en de opties die er zijn vanuit een breed perspectief, zodat jij je kunt richten op je woonwensen.  
= Aankopen, verkopen, waarde bepalen, verhuren of taxeren van jouw droomhuis? Bij Prinsenstadmakelaardij vind je alles onder één dak!
= De serviceverlening stopt niet bij een overdracht van de woning. Als je na afloop nog vragen hebt over bijvoorbeeld het energielabel of verduurzaming, Frans helpt je graag verder.

Expert (makelaar+)
Frans heeft een Bachelor Bestuurskunde en een Master in Facility Management.
= Door opleiding en ervaring heeft hij veel kennis in huis over gebouwen en meetinstructies. Dit komt uitstekend van pas bij het beoordelen van de staat van een huis tijdens een bezichtiging. Jij zit vaak op een roze wolk en Frans waakt ervoor dat je geen kat in de zak koopt.
= Frans heeft jarenlange ervaring als makelaar en beschikt daarmee over actuele kennis van de woningmarkt in Delft en omgeving
= Eerder werkte Frans bij organisaties in de financiële dienstverlening. Zo kan hij je ook helpen met een investeringsbeslissing, bijvoorbeeld in het geval van verduurzamen en/of je doorverwijzen naar een goede hypotheekadviseur.
= Frans is lid van de brancheorganisatie VBO, dé vereniging van makelaars en taxateurs.
= Frans doet continu aan bijscholing en is hierdoor bekend met regelgeving en de ins en outs van de woningmarkt.
= Verder beschikt Frans over het Theorie- en praktijkdiploma makelaar-taxateur onroerende zaken woningen, is SCVM en NRVT gecertificeerd taxateur woningen en heeft het certificaat bouwkundig inspecteur.

Persoonlijk (commitment)
= Frans heeft een enorme gedrevenheid, een frisse klantgerichte aanpak en een creatieve werkwijze gericht op het beste resultaat voor de klant, voor jou!
= Frans zet zich met 100% commitment in, alsof hij een eigen huis koopt of verkoop. Dit alles met aandacht en oog voor details. Makelaar zijn is voor Frans geen lopende band werk. Elke aankoop of verkoop is uniek!
= Frans is integer en vertelt een eerlijk verhaal en is open en recht door zee. Of het om het verkopen of kopen van een woning gaat. Samen met de klant worden voordelen en nadelen zorgvuldig tegen elkaar afgewogen. Pas daarna wordt de aankoop- of verkoopstrategie bepaald.  

Frans werkt en woont aan de Buitenwatersloot in Delft, waar vandaan hij zo in zijn kajak stapt. Wat is jouw ideale plek? Frans gaat graag met je op zoek naar jouw droomwoning!