Hoera, Prinsenstad Makelaardij is 5 jaar!

Prinsenstad Makelaardij bestaat vijf jaar en dat is reden voor een feestje. Om het te vieren geeft Prinsenstad Makelaardij een speciaal hiervoor ontworpen magazine uit. Op deze manier doet Prinsenstad Makelaardij iets terug voor haar klanten.

Door Guy van Rijn

Het magazine

Wij hebben speciaal ter ere van ons vijf jarig bestaan een magazine geschreven, laten ontwerpen en drukken. Dit is niet een soort reclamefoldertjes in de vorm van een magazine. Het magazine bevat twaalf door onszelf geschreven artikelen met daarin handige informatie. Alle artikelen hebben linksom of rechtsom iets te maken met het aan- of verkopen en verhuren van woningen.

Als je hier nog nooit mee te maken hebt gehad dan kun je zeker iets van dit magazine opsteken. Voor de meer ervaren huizen(ver)koper of verhuurder bevat het magazine ook bruikbare tips. Natuurlijk hopen wij dat je je thuis voelt in het magazine. Dat je maar onder het genot van een kopje koffie of thee in een comfortabele stoel mag wegdromen bij ideeën over jouw droomhuis. 

In de afgelopen vijf jaar hebben wij in onze stad Delft een aantal prettige relaties opgebouwd met collega ondernemers. Een aantal van deze ondernemers heeft vanuit hun eigen expertise een bijdrage geleverd aan het magazine in de vorm van artikelen. Door hun bijdrages is het een gevarieerd magazine geworden. Enkele voorbeelden zijn het Parkethuys met een artikel over houten vloeren, de hypotheekshop met een stuk over hypotheken en Papillon home heeft een artikel over interieurstyling geschreven.

Het magazine geven wij weg aan onze klanten. Daarnaast wordt het magazine verspreid onder de ondernemers die een bijdrage aan het magazine hebben geleverd.

Met veel energie de toekomst tegemoet

Wij zijn heel tevreden met hoe de eerste vijf jaren zijn verlopen. Om die reden, en omdat we passie hebben voor ons vak, kijken we evengoed uit naar de komende vijf jaren. Het is een veelbewogen tijd om makelaar te zijn. De afgelopen vijf jaar stonden vooral in het teken van stijgende huizenprijzen. Op dit moment ziet het er naar uit dat de komende vijf jaar niet hetzelfde zullen verlopen. Echter geeft dat weer nieuwe kansen en zien wij het als een uitdaging om ook in deze veranderde markt de beste full service makelaar van Delft te blijven.

Onderstaand zie je de voorpagina van het magazine. Op onze homepagina staat een klikbare versie van deze pagina waarmee je het volledige blad digitaal kunt inzien. Je bent van harte uitgenodigd dit te doen. Heb je verder nog vragen, ben je op zoek naar een woning of wil je gaan verkopen? Voel je dan vooral thuis bij Prinsenstad Makelaardij en maak een afspraak!