Beschrijving

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING VOOR DE WONING, WORDEN ER GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER GEPLAND!

In de Rijswijkse wijk Pasgeld, in een rustige straat nabij de trekvliet (bootjes kijken) en het Elsenburgerbos, is deze goed onderhouden 4-kamer benedenwoning met voor- en achtertuin beschikbaar. De uitvalswegen A4 en de A13 zijn in enkele autominuten via de Lange Kleiweg in 5 minuten te bereiken. Het centrum van Delft in 5 minuten fietsen bereikbaar.

Indeling woning:
Entree via gemeenschappelijke portiek (vier huisnummers). Riante hal met toegang naar woon-/eetkamer met schuifpui naar achtertuin. Open keuken (2010) voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vrieskast, magnetron en oven. Twee achter slaapkamers, waarvan een met deur met rolluik naar achtertuin en een met schuifpui naar achtertuin, voorslaapkamer, badkamer met wastafelmeubel, spiegelkast, kast, inloopdouche met thermostaatkraan, separaat toilet. Voor en grote zonnige achtertuin met toegang tot de stenen berging en achterom.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1960
- Eigen grond.
- Gemeente Rijswijk, maar in werkelijkheid dichter bij Delft.
- Gebruikersoppervlakte ca 65 m2.
- Inhoud ca 235m3.
- Voor- en achtertuin, samen ca 100 m2.
- Actieve VvE, bijdrage € 100,- per maand.
- Bijna volledig v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas.
- CV ketel uit 2016 (Feenstra) in stenen berging in achtertuin. Leasebedrag € 26,50 per maand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.

Kenmerken