Beschrijving

ALLE BEZICHTGINGSMOMENTEN ZIJN MOMENTEEL VOLGEBOEKT. NIEUWE AANVRAGEN KOMEN OP DE RESERVELIJST.

In de groene wijk Tanthof Oost ligt deze praktische 4-kamer eindwoning met een lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en een diepe achtertuin met veranda.

De woonwijk biedt volop speelmogelijkheden voor kinderen. Winkelcentrum Dashof, Kinderboerderij, Waterspeeltuin en het Abtswoudsepark zijn op loopafstand en verder zijn er diverse scholen en sportvoorzieningen.

De binnenstad van Delft is op de fiets goed bereikbaar evenals de uitvalswegen. In enkele minuten zit je met de auto op de N470 en de snelwegen A13 en A4.

Indeling woning

Begane grond:
Buitenzijde toegang naar berging met groepenkast (7 x groep, 2 x aardlekschakelaar, 1 x hoofschakelaar). 
Entree woning naar hal/gang. Vaste trap naar 1e etage. Toiletruimte met hangend closet, fonteintje van hardsteen, antraciet vloer. Keuken (Ikea) uit 2015 met hout blokmotief aanrechtblad, porseleinen spoelbak, een hendel mengkraan, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven, afzuigkap en Amerikaanse koelkast (ter overname). Woonkamer met toegang naar diepe betegelde achtertuin.

1e etage:
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers, badkamer met WMA en bergruimte. Tevens aansluiting voor wasmachine en droger op de overloop.

Muren in de woning zijn voorzien van wit Spacwerk. Leefruimtes zijn voorzien van radiatoren en zwevende grenen vloeren.

Kenmerken woning:
Bouwjaar 1981
4-kamer woning, 3 slaapkamers
Circa 98 m2 gebruikersoppervlakte
Circa 351 m3 inhoud
Perceeloppervlakte 107 m2
Energielabel D
Tuin met veel privacy en achterom
Gratis en voldoende parkeergelegenheid
Winkelcentrum, Kinderboerderij, Waterspeeltuin en het Abtswoudsepark, diverse scholen en sportvoorzieningen op loopstand.
Snelwegen A-4 en A-13 goed bereikbaar.

Kenmerken