Beschrijving

In de populaire wijk "Hof van Delft" gelegen goed onderhouden 3 kamer woning (met patio en zonnig dakterras op het noordwesten. De woning is eenvoudig ingericht, doch goed onderhouden, grotendeels voorzien van dubbel glas en daardoor ideaal voor starters of voor liefhebbers die op korte loopafstand van het historisch centrum van Delft willen wonen. Als u besluit de bergzolder te vervangen door een dakopbouw, dan kan de woning vergroot worden met maar liefst 28 m2 gebruikersoppervlakte!

Op korte afstand treft u aan het Sint Olofspark, diverse winkels, horeca, scholen, museum Prinsenhof, het historisch centrum van Delft, hoogwaardig openbaar vervoer en de uitvalswegen A4, A12 en A13. Parkeren met vergunning is mogelijk in de Prinsenhofgarage of in de wijk Hof van Delft.

Historie Van Gaalenlaan:
De gebroeders Van Gaalen, Anthonij (1788-1878), Johannes (1791-1855) bezaten aan deze laan een klederblekerij. Van oudsher was er al een blekerij aan deze laan gevestigd, wat blijkt uit de vermelding ervan in de 18e eeuw als Laan van Schie de bleeker. Aan het eind van de 19e eeuw stond de laan ook bekend als laantje van Zinsmeester, naar de slager die zich in 1868 op de hoek van de Spoorsingel gevestigd had.

Begane grond:
Entree van de woning met kleine hal, meterkast, watermeter en trapopgang naar de 1e etage.

Woonkamer voorzien van laminaat vloer, trapkast en schouwplaats (niet meer aangesloten). Eenvoudige keuken uit 2018 in de uitbouw met spoelunit/mengkraan, kastruimte en wasmachineaansluiting. 

Achter de keuken bevindt zich de badkamer uit 2018 met inloopdouche en hangend closet.

Vanuit de keuken is er toegang tot een beschutte patio. 

Eerste etage:
Overloop naar twee slaapkamers en toegang naar bergzolder. 1e slaapkamer aan de voorzijde en een 2e slaapkamer met opstelruimte voor cv-ketel uit 2020 aan de achterzijde welke toegang biedt tot het dakterras.

Bergzolder.

Bijzonderheden:
•	Eigen grond,
•	Goed onderhouden;
•	Nefit combiketel uit 2020;
•	Grotendeels dubbel glas, met uitzondering van aanbouw/keuken;
•	Buiten schilderwerk uit 2019;
•	Patio en dakterras;
•	Aanvaarding kan snel.

Kenmerken