Beschrijving

KLUSSERS OPGELET!

In de gewilde woonwijk "Hof van Delft", specifiek ministersbuurt-oost, ligt deze leuke 2/3-kamer parterre woning met zonnige achtertuin van ongeveer 48 m². 
Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer/toilet en een slaapkamer. Woonkamer met schouw en elektrische haardkachel, centrale verwarming, erker aan de voorzijde met glas in lood en voorzetramen. Eetkamer/serre met toegang naar achtertuin (geen achterom!). 

Indeling:
Begane grond:
Entree met betonvloer, gang met meterkast (3 groepen) en trapkast, Vanuit de gang toegang tot de woon-/eetkamer met houten vloer en erker welke is voorzien van fraai glas in lood en een schouw. Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Eiken keuken met opstelplaats Cv-ketel. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met wastafel. Vanuit de woonkamer via tussendeuren (openslaand) naar de aangebouwde serre, welke vervolgens opnieuw met openslaande deuren toegang geeft naar de tuin. Uitbreidingsmogelijkheden woning in achtertuin aanwezig.

De lommerrijke besloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een houten berging. Er is geen achterom voor fietsen e.d. Kenmerken:
-	Bouwjaar 1930.
-	Gebruikersoppervlakte ongeveer 63 m2.
-	Inhoud ongeveer 217 m3
-	Energielabel G
-	Zonnige achtertuin ongeveer 48 m2.
-	VVE (samen met bovenwoning op no. 29) niet actief. Wel registratie en splitsing via KvK.
-	Buiten schilderwerk gedaan in 2019.
-	In de koopakte zal een oud-pandclausule worden opgenomen.
-	Gelegen nabij buurtwinkels, openbaar vervoer (trein, tram, bus), het Wilhelminapark, basisscholen en voortgezet onderwijs, zwembad en het historisch centrum van Delft.
-	Goede verbindingen via uitvalswegen naar snelweg A-4 en A-13.

NB:
- In de koopovereenkomst zal een ouderdoms- / materialenclausule worden opgenomen.
- In de koopovereenkomst zal een NIET-bewoners clausule worden opgenomen.

Kenmerken