Beschrijving

DICHTBIJ HET OUDE STADSCENTRUM EN IN HET RUSTIGE WESTERKWARTIER GELEGEN INSTAPKLARE TUSSENWONING, DIE WERKELIJK TOT IN DETAIL IS AFGEWERKT EN ONDERHOUDEN. DAARNAAST IS DE WONING DOOR ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN, ZOALS HET AANBRENGEN VAN VLOER-, DAK EN WANDISOLATIE EN HET PLAATSEN VAN ZONNEPANELEN EN EEN WARMTEPOMP, ZEER ENERGIEZUINIG GEMAAKT.
 
GERESTAUREERDE GEVEL UIT 2005 MET SNIJVOEG. DE DAKOPBOUW (2E ETAGE) DATEERT UIT 2009. ELEKTRISCHE BEDRADING EN AAN- EN AFVOERLEIDINGEN ZIJN EVENEENS VERNIEUWD IN 2009. PLATTE DAK AANBOUW BEGANE GROND IS VERNIEUWD IN 2018. ZONNEPANELEN ZIJN UIT 2018. IN APRIL/MEI 2019 IS DE BADKAMER PROFESSIONEEL VERBOUWD NAAR DE LAATSTE MODETREND EN IN MEI 2019 IS HET BUITENSCHILDERWERK GEDAAN.

OP KORTE AFSTAND VAN DE WONING TREFT U EEN DIVERS AANBOD VAN WINKELS EN RESTAURANT (O.A. HET OUDE CENTRUM VAN DELFT EN DE WINKELSTRIP KRAKEELPOLDERWEG, SCHOLEN, BSO, OPENBAAR VERVOERVERBINDINGEN (TREIN, TRAMLIJN 1 EN 19) EN UITVALSWEGEN A4, N470, A12 EN A13. 

OPLEVERING BINNEN 3 MAANDEN IS MOGELIJK!

Indeling woning:
Entree via voordeur naar gang met originele granito vloer en designradiator. In de gang bevinden zich de gas- en watermeter en een groepenkast met 16 groepen elektriciteit voor onder andere inductie koken, een dubbele oven, vaatwasser, zonnepanelen + omvormer, de verdeler voor de vloerverwarming in de gehele woning en een eventuele uitbreiding voor een stoomoven. Toiletruimte met hangend toilet, wandverwarming en fontein. Ledverlichting in plafonds. Centraal luchtverversingssysteem in de gehele woning. Nieuwe paneeldeuren in de gehele woning. Originele vaste en dichte trap naar de 1e etage.

Woonkamer/keuken/tuin
Ikea keuken met keramisch aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur wo een 5-pits inductie kookplaat, vaatwasser combi-magnetronoven, zelfreinigende oven, recirculatie afzuigkap, koelkast met 0-graden vakken. Aparte vriezer in bergkast.
Voorzijde woning dubbel glas en in perfecte staat verkerende glas in loodramen (niet geïsoleerd). Gestucte plafonds met ledverlichting en op de geïsoleerde vloer ligt laminaat. Glad stucwerk op plafond. Designradiator. 
Achterzijde woning is uitgebouwd in de tuin en heeft openstaande deuren naar de tuin met HR++ anti inbraakglas. De aanbouw in de tuin is mooi afgewerkt met Nobelwood.

De achtertuin op het zuiden heeft een fietsenberging een opbergkast en een achterom naar het Auroraplein. De tuin is in mozaïek bestraat met originele IJsselsteentjes, De in goede staat verkerende afscheiding met de buren is begroeid met Hedera. Veel zon en veel privacy!

1e etage
Overloop naar badkamer en 2 slaapkamers. Laminaat vloer. Vaste kast voor wasmachine/droger en ventilatiewarmtepomp. Originele vaste en dichte trap naar 2e etage.
De badkamer is in april/mei dit jaar volledig vernieuwd en eigentijds gemaakt. Deze heeft een inloopdouche met regendouche, een hangend toilet een wastafelmeubel met dubbele kranen, een spiegelkast, een designradiator en een plavuizen vloer met vloerverwarming. Led verlichting in plafond.
Slaapkamer voorzijde met dubbel glas, hoogslaper, vloer van kurk, radiator, stucwerk tussen balkenplafond.
Slaapkamer achterzijde met dubbel glas, hoogslaper, vloer van kurk, radiator, stucwerk tussen balkenplafonds.

2e etage
Overloop met daklicht/toegang naar plat dak met 8 zonnepanelen. Platte dak en hoog rendement zonnepanelen zijn in 2018 vernieuwd. Laminaat vloer. Tuimelraam aan achterzijde.
Slaapkamer voorzijde met dakkapel en HR++ glas. Laminaatvloer en vaste kast met CV ketel Remeha Avanta uit 2006. Radiator.
Slaapkamer achterzijde met twee tuimelramen met HR++ glas. Radiator.

Kenmerken