Beschrijving

In de gezellige wijk Hof van Delft, op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad van Delft en op steenworpafstand van open vaarwater de Buitenwatersloot, bieden wij aan deze vrijstaande patio woning. 
Het pand is onlangs professioneel gerenoveerd, waarmee u kunt rekenen op een heerlijke lichte en instapklare eengezinswoning voorzien van een:
- moderne entree + nieuwe groepenkast
- nieuwe moderne keuken met inductie kookplaat, combi magnetron oven, vaatwasser, twee inbouwkoelkasten met vriesvak, wasmachine, droger, veel opbergruimte en plavuizen met daaronder vloerverwarming
- nieuwe badkamer met douche, toilet, wastafelmeubel en plavuizen met daaronder vloerverwarming
- blank eiken laminaatvloer op alle etages
- lichte woonkamer met vaste voorraad(trap)kast
- twee slaapkamers op de 1e etage, waarvan één met een trapkast en één met toegang tot een zonnig dakterras op het westen van 14 m2.
- zolder met slaapkamer en die verder uitstekend geschikt is als vierde slaapkamer of bijvoorbeeld als atelier, studeerkamer of kinderspeelkamer. 
Verder heeft de woning een ommuurde en afsluitbare binnenplaats (patio) en een royale garageberging om te klussen of voor bijvoorbeeld het stallen van uw hobby auto, fietsen, kano’s, tuinstoelen, gereedschap etc. 
Een heerlijk huis, instapklaar en direct beschikbaar.

NB: 
- In geval van verhuur wordt de berging / garage gedeeld als opslagruimte met de eigenaar. Hiervoor zijn er twee separate ingangen aanwezig.
- De minimale huurperiode bedraagt 6 maanden.
- Geen verhuur aan groepen studenten groter dan 2 personen.

Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bekijken!

Indeling

Begane grond:
Entree 4,2 m2
Woonkamer 21,3 m2
Trapkast 1,9 m2
Keuken 10,5 m2
Badkamer 8,8 m2
Garage/berging 14,2 m2
Patio 7,6 m2

1e etage
Overloop 4,8 m2
Slaapkamer 7,9 m2
Trapkast 1,9 m2
Slaapkamer 11m2
Dakterras 13,9 m2

2e etage
Slaapkamer 11,5 m2
Zolderkamer 17,8 m2

Kenmerken