Home » Kosten

Kosten

Kosten makelaar | Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij houdt haar kosten laag. Wij werken vanuit ons huisadres, hebben geen personeel in dienst, zijn spaarzaam met advertenties in huis aan huis bladen en doen niet aan reclame uitingen in het straatbeeld. Dit maakt dat wij met lagere courtages werken dan andere makelaars in Delft en omgeving.

Hieronder vindt u een overzicht van kosten voor onze dienstverlening: 

  • Kosten verkoopmakelaar

Voor onze verkoopbegeleiding werken wij standaard met een laag courtage (opstartkosten zijn niet inbegrepen*).  De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten dienstverlening, de vraagprijs van uw woning en de te verwachten doorlooptijd van de verkoop van uw woning. Alle reguliere makelaarswerkzaamheden zijn bij de courtage inbegrepen. U kunt rekenen op een courtage van 1 % over de verkoopopbrengst van uw woning.  Verder moet u rekening houden met opstartkosten van ca EUR 350,00 voor het maken van foto’s, inmeten van uw woning, het maken van plattegronden en pubiceren op Funda. Een courtage in combinatie met een incentive over een deel van de verkoopopbrengst is voor ons bespreekbaar. Voor alles prijsafspraken geldt het No-Cure-No-Pay principe!

Het No-Cure-No-Pay principe houdt in dat wij kosten van begeleiding pas in rekening brengen, nadat onze inspanningen hebben geleid tot het passeren van de akte van levering bij de notaris of tot het sluiten van een rechtsgeldige huurovereenkomst. 

*Kosten voor publiceren op internet (Funda, Pararius, Facebook, Instagram, Twitter) of in dagbladen, maken van foto’s en video opnamen, oppervlaktebepaling van uw woning en plattegronden maken, zijn niet bij het courtage ingegrepen. Dit zijn de zogenaamde opstartkosten. Deze kosten worden direct na opdracht bij u in rekening gebracht.

  • Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt Full Service het proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van uw woning voor een vaste lage prijs van € 1.490,-  . Hiervoor geldt het No-Cure-No-Pay principe.

  • Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleid Full Service het proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement. Wij hanteren een tarief van één maand huur. Ook voor deze bemiddeling geldt het No-Cure-No-Pay principe.

  • Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt u graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van uw panden. Wij kunnen u zeer scherpe tarieven bieden. Vraag ons gerust om een offerte!

Heeft u aankoop-, verkoop-, huur- , verhuurplannen en wilt u een gratis waardepaling van uw huidige woning? Laat dan HIER uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!