Home » Kosten

Kosten makelaar | Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij levert kwaliteit en full service dienstverlening op maat. Wij werken kostenefficiënt, bieden een laag courtage op basis van een No-Cure-No-Pay afspraak en streven naar verkoop van jouw woning binnen 3 maanden na opdracht. Zo maken wij het verschil met andere makelaars in Delft en omgeving.

Hieronder vindt u een overzicht van kosten voor onze dienstverlening:

  • Kosten verkoopmakelaar

De hoogte van ons courtage is afhankelijk van de door ons te verrichten dienstverlening. In de regel kunt u rekenen op een courtage van 1% over de verkoopopbrengst van de woning. Reguliere makelaarswerkzaamheden zijn bij de courtage inbegrepen. Kosten voor het maken van foto’s, inmeten van uw woning, plattegronden maken en publiceren op Funda niet meegerekend. Een courtage in combinatie met een incentive over een deel van de verkoopopbrengst is voor ons bespreekbaar. Voor alles prijsafspraken geldt het No-Cure-No-Pay principe!

Het No-Cure-No-Pay principe houdt in dat wij kosten van begeleiding pas in rekening brengen, nadat onze inspanningen hebben geleid tot het passeren van de akte van levering bij de notaris of tot het sluiten van een rechtsgeldige huurovereenkomst. 

*Kosten voor publiceren op internet (Funda, Pararius, Facebook, Instagram, Twitter, etc.) , in dagbladen, maken van foto’s / video opnamen, oppervlaktebepaling en plattegronden maken, de zogenaamde opstartkosten, zijn niet bij de courtage ingegrepen. Opstartkosten, voor zover aantoonbaar, worden direct na opdracht bij u in rekening gebracht. De courtage wordt met het passeren van de akte van levering bij de notaris met u verrekend.

  • Kosten aankoopmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleidt Full Service het proces van opdracht tot bemiddeling tot aankoop van uw woning voor een vaste lage prijs van € 1.490,- . Ook hiervoor geldt het No-Cure-No-Pay principe.

  • Kosten huurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij begeleid Full Service het proces van opdracht tot bemiddeling bij huren van een woning of appartement. Wij hanteren een vaste prijs van € 990,00. Ook voor deze bemiddeling geldt het No-Cure-No-Pay principe.

  • Kosten verhuurmakelaar

Prinsenstad Makelaardij helpt u graag met de verhuur en het vastgoedbeheer van uw panden. Wij kunnen u zeer scherpe tarieven bieden. Vraag ons gerust om een offerte!

Heeft u aankoop-, verkoop-, huur- , verhuurplannen en wilt u een gratis waardepaling van uw huidige woning? Laat dan HIER uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!