Home » OVER ONS

OVER ONS

Over ons | Prinsenstad Makelaardij

Ons bedrijf

Prinsenstad Makelaardij is gevestigd aan de Buitenwatersloot 110 in Delft en begin 2018 opgericht door Frans van Rijn. Frans is voormalig facilitair manager in diversen (overheids)bedrijven. Tegenwoordig is Frans fulltime bezig met zijn passie en zet hij zijn kennis en ervaring op een professionele manier in voor zijn klanten. Prinsenstad Makelaardij is een nieuwe speler in Delft en omstreken. Als makelaar zijn wij een toegankelijke en transparante dienstverlener die klanten voorziet van eerlijke adviezen en duurzame oplossingen. Door middel van een heldere, accurate en praktische aanpak werken wij aan een langdurige vertrouwensrelatie met de klant.

Prinsenstad Makelaardij gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Klik hier voor onze privacyverklaring.

 

Frans van Rijn

Ik ben praktijk wetenschappelijk opgeleid in het vakgebied Bestuurskunde en Overheidsmanagement en academisch opgeleid in het vakgebied Facility Management. 

Ik heb ruime ervaring met het makelen van woningen, leidinggeven, bedrijfsvoering, business control, projectleiding, advieswerk en als docent aan de Hogeschool van Rotterdam.

Ik ben getrouwd met Jacqueline en heb twee kinderen. Mijn hobbies zijn kanovaren, skiën, lezen en musea bezoeken, Tevens ben ik actief als bestuurslid (secretaris) van Gilde Delft en als excursieleider bij Natuurmonumenten Nieuwkoopse Plassen.

Mijn passie voor de makelaardij is ontstaan toen ik privé actief werd op de woningmarkt als verkoper, koper, huurder en verhuurder van woningen/appartementen en het bijbehorende vastgoedmanagement en VvE beheer. Ik zet mijn kennis en ervaring graag professioneel in voor klanten van Prinsenstad Makelaardij. 

 

Jacqueline van Rijn – Van den Heuvel

Ik was eerder notulist en managementassistente in diverse organisaties en ben nu projectassistent/secretaris bij de Raad voor de Rechtspraak. Bij Prinsenstad Makelaardij zorg ik voor de administratie, de opvolging van acties, de public relations en het beheer van de internetsite.

Mijn hobbies zijn fitnessen, wandelen en bezoeken van musea. Tevens zet ik mij in als taalcoach voor SamenSpraak Delft.

Samen werken wij met aandacht en veel plezier aan alles wat nodig is om onze klanten tevreden te stellen.