Home » Diensten

Verkoopmakelaar Delft | Prinsenstad Makelaardij 

VERKOOPBEGELEIDING

Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke beslissing te staan. Als makelaar in Delft is Prinsenstad Makelaardij betrokken, denkt met u mee en geeft een passend totaal advies dat bestaat uit begeleiding bij de bepaling van de juiste vraagprijs tot en met het gehele verkoopproces.
Meer informatie >

Aankoopmakelaar Delft | Prinsenstad Makelaardij 

AANKOOPBEGELEIDING

OOK VOOR STARTERS OP DE WONINGMARKT!

Wanneer u een huis wilt kopen via een makelaar in Delft of van een particuliere verkoper, adviseren wij om met Prinsenstad Makelaardij samen te werken. Wij zijn deskundige en behartigen alleen uw belang bij het aankopen van een woning en niet dat van andere gegadigden op de markt.
Meer informatie >

Huurmakelaar Delft | Prinsenstad Makelaardij 

HUURBEMIDDELING

OOK VOOR STARTERS IN DE HUURDERSMARKT!

U zoekt een huurwoning in Delft, maar bent er nog niet helemaal uit of het een appartement of eengezinswoning moet worden? Hoeveel kamers heeft u minimaal nodig hebt? Welk bedrag u elke maand maximaal kunt uitgeven? en/of u in aanmerking komt voor huurtoeslag? Aarzel dan niet om Prinsenstad Makelaar voor u te laten werken.

Meer informatie >

Verhuurmakelaar Delft | Prinsenstad Makelaardij 

VERHUUR EN VASTGOEDBEHEER

Professionele beleggers en particulieren besluiten steeds vaker een woning te kopen voor hun studerende zoon of dochter en/of deze te verhuren voor extra inkomsten. Met de lage rente op de kapitaalmarkt is dit een mooi alternatief voor sparen op de bank.
Meer informatie >

Heeft u aankoop-, verkoop-, huur- , verhuurplannen en wilt u een gratis waardepaling van uw huidige woning? Laat dan HIER uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!

Begrippenlijst

Leest u over zaken in de tekst waar u meer uitleg over nodig heeft?

Klik dan HIER en onze begrippenlijst wordt voor u geopend!