De diensten van Prinsenstad Makelaardij

Aankoopmakelaar

Wanneer je een huis wilt kopen dat te koop staat bij een makelaar of een particulier in Delft of omgeving, adviseren wij je om met Prinsenstad Makelaardij in zee te gaan. Wij behartigen namelijk alleen jouw belang bij het aankopen van een woning en niet dat van andere gegadigden.

Verkoopmakelaar

Bij het verkopen van een huis kom je voor een aantal belangrijke beslissingen te staan. Prinsenstad Makelaardij is betrokken, denkt met je mee en geeft een passend totaal advies dat bestaat uit het bepalen van de juiste vraagprijs tot en begeleiding tijdens het gehele verkoopproces.

Huurmakelaar

Je zoekt een huurwoning en je bent er nog niet helemaal uit of het een appartement of een eengezinswoning moet worden? Hoeveel kamers heb je minimaal nodig? Welk bedrag kun je elke maand maximaal uitgeven? En/of kom je in aanmerking voor huurtoeslag? Prinsenstad Makelaardij helpt je graag en goed bij je beslissing om te huren.

Verhuurmakelaar

Beleggers kopen een woning voor rendement uit verhuuropbrengsten en particulieren kopen een woning voor hun studerende zoon of dochter en verhuren deze soms onder voor extra inkomsten. Met de lage rente op de kapitaalmarkt is dit een prima alternatief voor sparen op de bank!

Wij werken met een laag courtage op basis van een no-cure-no-pay afspraak en streven naar verkoop van uw woning binnen 3 maanden na opdracht.

Frans van Rijn - Prinsenstad Makelaardij