De diensten van Prinsenstad Makelaardij

Aankoopmakelaar

Wanneer je een huis wilt kopen in Delft of omgeving, niet exact weet hoe dit aan te pakken of al meerdere keren jouw droomwoning aan je neus voorbij hebt zien gaan, dan adviseren wij met Prinsenstad Makelaardij in zee te gaan. Wij behartigen alleen jouw belang bij het aankopen van een woning en niet dat van andere gegadigden.

Verkoopmakelaar

Het verkopen van je huis is een belangrijke beslissing. Iets dat je waarschijnlijk maar een of enkele keren in je leven doet. Prinsenstad Makelaardij begrijpt dat, denkt actief met je mee, is betrokken en geeft een passend totaal advies. Onze werkzaamheden bestaan uit het bepalen van de juiste verkoopstrategie en het begeleiden van het gehele verkoopproces tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Huurmakelaar

Je zoekt een huurwoning, je weet aan welke eisen jouw woning moet voldoen, je weet wat je maandelijks aan huur kunt betalen, maar je hebt ervaren dat het lastig is om in de huidige markt een leuke woning te vinden. Prinsenstad Makelaardij helpt je graag en goed met je zoektocht naar een geschikte woning en vergroot jouw kansen op succes!

Verhuurmakelaar

Professionele beleggers doen dit al langer, maar ook vermogende particulieren besluiten steeds vaker een tweede of derde woning te kopen. Vaak als alternatief voor een lage spaarrente op de bank, maar soms ook om hun studerende zoon of dochter te helpen aan betaalbare woonruimte. Een prettige bijkomstigheid is dat je andere slaapkamers in de woning kunt verhuren aan derden als rendement op je investering. Prinsenstad Makelaardij is bekend met de (plaatselijke) regelgeving en helpt je graag en goed bij de koop en/of de verhuur van jouw beleggingspanden.

Wij werken met een laag courtage op basis van een no-cure-no-pay afspraak en streven naar verkoop van uw woning binnen 3 maanden na opdracht.

Frans van Rijn - Prinsenstad Makelaardij

Prinsenstad Makelaardij