Home » Makelaar Den Haag

Makelaar Den Haag

Makelaar Den Haag | Prinsenstad Makelaardij   

Prinsenstad Makelaardij is de full service makelaar voor Den Haag en omgeving. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop, huur en verhuur van woningen. Prinsenstad Makelaardij gaat verder in haar dienstverlening dan andere makelaars in Den Haag. Wij leveren kwaliteit en dienstverlening op maat. Goedkoop zijn we sowieso, doordat wij onze kosten lager houden dan die van andere makelaars in Den Haag. Wij werken met een laag courtage op basis van een no-cure-no-pay afspraak en geven een garantie op verkoop binnen 6 maanden na opdracht. Zo maken wij het verschil met andere makelaars in Den Haag.

Wij leveren als full service makelaar in Den Hoorn de volgende soorten dienstverlening:

  • VERKOOPBEGELEIDING DEN HAAG

Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke beslissing te staan. Prinsenstad Makelaardij is  betrokken, denkt met u mee en geeft een passend totaal advies dat bestaat uit begeleiding bij de bepaling van de juiste vraagprijs tot en het gehele verkoopproces.

  • AANKOOPBEGELEIDING DEN HAAG

Wanneer u een huis wilt kopen dat te koop staat bij een makelaar of een particulier in Den Haag, adviseren wij om met Prinsenstad Makelaardij in zee te gaan. Wij behartigen namelijk alleen uw belang bij het aankopen van een woning en niet dat van andere gegadigden.

  • HUURBEMIDDELING DEN HAAG

U zoekt een huurwoning en u bent er nog niet helemaal uit of het een appartement of een eengezinswoning moet worden? Hoeveel kamers heeft u minimaal nodig? Welk bedrag kunt u elke maand maximaal uitgeven? en/of komt u in aanmerking voor huurtoeslag?  Prinsenstad Makelaardij helpt u graag en goed bij uw beslissing om te huren.

  • VERHUUR EN VASTGOEDBEHEER DEN HAAG

Professionele beleggers en particulieren besluiten steeds vaker een woning te kopen voor hun studerende zoon of dochter en/of deze te verhuren voor extra inkomsten. Met de lage rente op de kapitaalmarkt is dit een mooi alternatief voor sparen op de bank.

Als makelaar in Den Haag is Prinsenstad Makelaardij lid van de brancheorganisatie VBO Makelaar.  Als VBO makelaar staan wij voor kwaliteit, transparantie en integriteit. Wij zijn deskundig, hebben een hoge servicegraad, kennen de lokale markt en zijn een betrokken makelaar voor Den Haag die als standaard meer voor haar klanten doet dan andere makelaars. Graag helpen wij u als (nieuwe) klant met een van onze dienstverleningspakketten.

Heeft u aankoop-, verkoop-, huur- , verhuurplannen en wilt u een gratis waardepaling van uw huidige woning? Laat dan HIER uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op!