Beschrijving

TE HUUR: 67m2 VVO turn key kantoorruimte op 1e etage. 

Deze kantoorruimte is eigendom van Just BBQ @ Tapas. Zij verzorgen tapascatering en compleet verzorgde BBQ’s op maat. Voor meer info kijk op: http://www.bbq-tapas.nl/

De Verlengde Spiegelmakerstraat 57 maakt deel uit van het bedrijvenpark Delfpark, bevindt naast de snelweg A13 en de woonwijk Emerald in Delfgauw. Het is een nieuw bedrijvenpark waar een diversiteit van schone bedrijven zich hebben gevestigd, zoals Monkey Town en een fitnesscentrum.

Meetgegevens:
BVO 74 m2 
VVO 67 m2
Inhoud 210 m3

Huurprijs:
€ 117,50 ex btw per m2 per jaar.

Servicekosten:
€ 100,00 ex btw per maand op voorschotbasis. Voorschot voor verwarming, elektra, water en internet. Internetprovider voor eigen rekening.

Bereikbaarheid:
Direct langs de snelweg A-13 tussen Den Haag en Rotterdam, aan de Verlengde Spiegelmakerstraat op twee minuten rijden van de afslag Delft-zuid. De bereikbaarheid is optimaal. Met de bus 66 vanaf station Delft bent u in ca 15 minuten ter plaatse. Snelfiets pad voor de deur en parkeerplaatsen zijn ruimschoots voorhanden.

Opleveringsniveau:
Deze kantoorruimte zal turn key worden opgeleverd en is voorzien van:
Toegangsdeur naar hal + meterkast en trap naar 1e verdieping;
Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
Lichtkoepel in plafond
Pantry met warm en koud stromend water en koel- vriescombinatie;
Airconditioning;
Laminaatvloer (projectkwaliteit)
2 parkeerplaatsen


Huurperiode:
Minimum huurtermijn 1 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
Per direct.

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met 21% BTW.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex zoals gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huurverplichting, daarbij opgeteld 2 maal voorschot servicekosten en de over het totaal verschuldigde 21% BTW.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Prinsenstad Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Opgegeven maten en oppervlakten worden met een officieel meetrapport gestaafd.

Kenmerken