Samenwerking met HuisAssist: de klant staat voorop

Sinds kort werkt Prinsenstad Makelaardij samen met het platform HuisAssist. Bij het aankopen van een woning is een aankoopmakelaar van groot belang. Er zijn echter meer services waar je gebruik van moet maken in het traject van een aankoop. Denk bijvoorbeeld aan een hypotheekadviseur, taxateur of verhuizer. HuisAssist helpt jou alle dienstverleners te vinden die jij bij de aankoop van een huis nodig kunt hebben.

Wat is HuisAssist?

Huisassist is een platform waarop je je als huizenzoeker kunt aanmelden om hulp te krijgen in het proces na aankopen van een woning tot en met de verhuizing en verder. Op de website vul je jouw voorkeuren in en heb je een intakegesprek met een assistent. Vervolgens krijg je persoonlijke begeleiding. HuisAssist is dus geen makelaar, maar kan je bijvoorbeeld wel helpen met het vinden van aanvullende diensten die passen bij jouw situatie. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen bij het zoeken van een: hypotheekadviseur, bouwkundige, taxateur, notaris, verhuizer, klusjesman en energieadviseur.

Waarom HuisAssist?

Zoals al aangegeven, komt er bij een huis kopen best wat kijken. Deels kan een aankoopmakelaar je daarbij helpen en deels is het altijd aan jezelf. Het is niet altijd makkelijk om in jouw omgeving de juiste partij te benaderen. Welke hypotheekadviseur of notaris benader je bijvoorbeeld? Dat zijn vragen waar HuisAssist jou gratis bij helpt. Daarnaast houdt HuisAssist voor jou in de gaten dat je het proces in de juiste volgorde doorloopt.

Met HuisAssist kun je gemakkelijk verschillende professionals op een bepaald gebied met elkaar vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld al meer van energieleveranciers te weten komen en ze in een overzicht op prijs en kwaliteit vergelijken. HuisAssist is onafhankelijk en trekt geen aanbieders voor. Je zit nergens aan vast en voor jou als koper is HuisAssist, zoals eerder vermeld, volledig gratis.

Hoe werkt het?

Je begint met je aan te melden bij Mijn HuisAssist. Je krijgt eerst een telefonische intake met een assistent. Die geeft je persoonlijk advies en vergelijkt verschillende specialisten. Vervolgens word je in contact gebracht met de specialisten naar keuze. Je hebt een persoonlijk dashboard waarop je alle mogelijke diensten ziet. In dit overzicht kan je de beste deals vinden. Je kunt bij elke dienst kiezen of je met een professional wilt samenwerken of dat je zelf al iemand hebt gevonden. Alle professionals met wie je samenwerkt kun je beheren in Mijn HuisAssist.

Begin Direct

Nu weet je wat HuisAssist is, waarom het handig is en hoe je het kunt gebruiken. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website van HuisAssist. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Prinsenstad Makelaardij.